Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Впродовж доби горіли 4 надвірні споруди

Впродовж доби горіли 4 надвірні споруди
ВІДЕО ДНЯ

29 вересня о 03:15 до оперативно-рятувальної служби повідомили про пожежу в с. Рокосово Хустського району. З’ясувалося, що осередком загорання стала надвірна споруда. О 03:40 пожежу локалізували, а о 05:30 – повністю ліквідували. Внаслідок загорання було знищено покрівлю та перекриття  будівлі площею 35 кв. м.

Цього ж ранку о 07:53 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу на вул. Борканюка в смт. Ясіня Рахівського району. На момент прибуття вогнеборців місцевого державного пожежно-рятувального посту, надвірна споруда була майже вся охоплена полум’ям. О 08:00 пожежу площею 25 кв. м локалізували, а через 18 хвилин повністю ліквідували.

Реклама

Наступні дві пожежі в надвірних спорудах довелося приборкувати мукачівським рятувальникам. О 09:48  в с. Березинка на вул. Мукачівській загорілася літня кухня на території приватного дворогосподарства. Про це надзвичайників повідомили сусіди, які помітили дим, що виривався назовні з приміщення.

Читайте також:
Очевидці розповіли, як сталась пожежа у будинку у Мукачеві
Реклама

 

До місця пригоди було направлено дві автоцистерни та 7 чоловік особового складу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. О 10:15 пожежу вдалося локалізовати, а ще через 15 хвилин повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі було знищено 6 кв. м перекриття приміщення кухні та наявні там речі домашнього вжитку.

Також 29 вересня вогнеборці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево гасили пожежу в приватному дворогосподарстві села Пістрялово. Цього разу загорівся навіс площею 6 кв. м. О 22:25 пожежу локалізували, а о 22:35 повністю ліквідували. Наслідком загорання стали: знищене перекриття навісу та наявні там дрова. В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Реклама

Нагадаємо, біля Ужгорода сталася пожежа. Клуби диму було видно у всіх частинах міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно