Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Безвідповідальний водій має заплатити понад 40 тисяч штрафу

ВІДЕО ДНЯ

У вівторок, близько 1-ї години, ужгородські патрульні зупинили на вулиці Дайбозькій авто Škoda за порушення ПДР. При спілкуванні інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у лікарні. Висновок лікаря – позитивний.

Виявилося, що це не перший випадок керування у стані сп’яніння у цього чоловіка. Патрульні склали на нього адміністративні матеріали уже за ч. 2 ст. 130 КУпАП. Якщо суд визнає його вину, то йому  доведеться сплатити штраф у розмірі 20 400 гривень й він буде позбавлений права керування на 3 роки.

Реклама

Інша подія мала місце на площі Корятовича в Ужгороді. Близько 1-ї години патрульним надійшло повідомлення про порушення правил дорожнього руху водієм авто Volkswagen. Уже безпосередньо при спілкуванні інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на місці, де драгер показав результат 1,86 проміле.

На чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали уже за ч.3 ст. 130 КУпАП (!). Йому загрожує сплата штрафу у розмірі 40 800 гривень й позбавлення права керування на 10 років!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно