Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді дитині скалічили життя. Винні – досі не покарані

В Ужгороді дитині скалічили життя. Винні – досі не покарані

Історію Аніти Білей знає чи не кожен ужгородець. Два роки тому дівчинка поверталася зі школи. Якраз зателефонувала мамі, але розмову перервала біда. На території школи зрізали дерева. Величезна тополя впала на Аніту. Її ледь врятували від ампутації ноги. Минуло два роки, а винні досі не покарані.

ВІДЕО ДНЯ

Двоє підозрюваних – працівники товариства "Агромікс". Саме вони здійснювали вирубку дерев. Їх притягують до кримінальної відповідальності за статтею 272 ККУ (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Під час допиту прокурора чоловіки кажуть, що вину визнають, проте наполягають, що заходи безпеки не порушували.

Читайте також:
Трагедія в Ужгороді: 13-річна дівчинка перенесла 27 операцій
Реклама

Допитав суд і постраждалу Аніту. Дівчинка вкотре згадала той листопад, який повністю змінив її життя. Вже 28 операцій вона перенесла для того, аби знову стати на ноги та піти. Обрізку дерев проводили на території школи працівники ТОВ "Агромікс". Свого часу вони оплачували дитині лікування та оренду житла, оскільки мама не працює. Нині живе сім’я Білей за гроші, які для них збирають волонтери.

Представник підприємства переконує, готові платити за лікування. Але останній рік мама не зверталася, каже адвокат ТОВ "Агромікс" Олексій Колотуха. Пані Оксана ж заперечу слова адвоката. Каже, просила кошти на квартиру, але в грубій формі отримала відмову. Більше – у сюжеті "М-студіо".

Реклама

Нагадаємо, трагедія сталася в обласному центрі у листопаді 2016 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно