Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі поліцейські зупинили двох п’яних водіїв

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Bоrа» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Іза Хустського району у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сільце на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Lіfаn», який поїхав під знак заборони руху. За кермом перебував житель Виноградівського району в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не надав водійського посвідчення, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Водій зізнався поліції, що вживав алкогольні напої

Його доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 2,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія та відсторонили його від керування.

Реклама

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, вночі Мукачевом їздив п’яний чоловік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно