Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сім’я ледь не згоріла живцем: подробиці від рятувальників

Як уже писало інтернет-видання "PMG.ua", сьогодні о 04:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у селі Чомонин Мукачівського району. Горів житловий будинок на вул. Роз.

ВІДЕО ДНЯ

На час виникнення пожежі в кімнаті була 21-річна мати з дитиною 2018 року народження, яка і прокинулася посеред ночі першою та почала плакати. Таким чином немовля розбудило матір. У той момент кімната вже наповнювалася продуктами горіння.

Не гаючи часу, жінка винесла дитину з осередку пожежі та розбудила батьків, котрі перебували в іншій кімнаті. Власники помешкання одразу зателефонували рятувальникам та прийнялися самотужки приборкувати полум’я.

Реклама
Читайте також:
На Мукачівщині отруїлося троє людей. Серед них немовля

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево, а також державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь Ужгородського району. По прибуттю до місця рятувальники допомогли господарям вибратися із задимленого помешкання.

Реклама

Далі вони викликали лікарів швидкої допомоги, оскільки у трьох чоловік була підозра на отруєння продуктами горіння. Їх каретою швидкої було доставлено до лікувального закладу. На даний час життю людей вже нічого не загрожує. О 04:52 пожежу вдалося локалізувати й о 04:57 ліквідувати повністю.

Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються, – зазначили в У ДСНС України у Закарпатській області. Вогнем пошкоджено стіни житлового будинку та речі домашнього вжитку, що знаходилися в кімнаті.

Нагадаємо, днями під час пожежі у будинку загинув чоловік із Виноградівського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно