Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські депутати звернулися до Кабміну

У ході другого пленарного засідання 12 сесії облради, її депутати ухвалили рішення «Про Звернення Закарпатської обласної  ради щодо невідкладного фінансування будівництва об’їзної автомобільної дороги м. Берегово та с. Астей до міжнародного пункту пропуску «Лужанка», розташованого на кордоні з Євросоюзом», направивши його до Кабінету Міністрів України.

ВІДЕО ДНЯ

У документі зазначається, що депутатський корпус Закарпатської обласної ради неодноразово порушував перед центральними органами виконавчої влади питання щодо невідкладного фінансування будівництва об’їзної автомобільної дороги навколо міста Берегово та с. Астей до міжнародного пункту пропуску  «Лужанка», розташованого на кордоні з Євросоюзом.

Об’їзна автомобільна дорога дасть можливість збільшити транзитний потік вантажів, сприятиме подальшому розвитку економіки краю та забезпечить оптимальне транспортне сполучення між країнами Європи та Україною.

Реклама

Враховуючи вищезазначене, депутати Закарпатської облради просять прискорити розв’язання на урядовому рівні питання фінансування будівництва об’їзної автомобільної дороги м. Берегово та с. Астей до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Лужанка» та початку робіт. «За» це Звернення проголосувало 46 обласних обранців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно