Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці знайшли 10-річну зниклу дівчинку й повернули її додому

Мукачівські правоохоронці знайшли 10-річну зниклу дівчинку й повернули її додому

Мукачівські правоохоронці знайшли 10-річну зниклу дівчинку й повернули її додому
Суботньої ночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулася схвильована бабуся, котра повідомила про зникнення своєї неповнолітньої онуки. 10-річна дівчинка, яка...

Суботньої ночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулася схвильована бабуся, котра повідомила про зникнення своєї неповнолітньої онуки.

ВІДЕО ДНЯ

10-річна дівчинка, яка навчається у школі-інтернаті в Мукачеві, але проживає в с.Барбово Мукачівського району, часто залишається на вихідні у неї погостювати. На цей раз школярка після закінчення суботника, який відбувався у школі, ні додому, ні до бабусі так і не повернулася. Мобільного телефону дитина при собі не мала, тож її місце знаходження було не відоме...

На пошуки дівчинки було орієнтовано весь особовий склад мукачівської міліції. Цілу ніч правоохоронці здійснювали перевірки залізничного та автовокзалів, проводилися інші заходи з метою встановлення зв’язків зниклої.

Реклама

На щастя, пошуки принесли свої результати. Обідньої пори зниклу дитину правоохоронці знайшли на мукачівському автовокзалі й відвезли додому.

Як пояснила сама дівчинка, в суботу вона пішла до школи, де проводився суботник. По дорозі додому зустріла подругу, та запросила її до себе в гості. Дівчатка так загралися, що не помітили, як наступив вечір... Подруга запропонувала дівчинці в неї переночувати, на що та погодилася. Вранці наступного дня вона пішла на автостанцію, аби поїхати додому в рідне село. Там її й виявили працівники міліції.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно