Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті виготовляють унікальний смаколик

На Закарпатті виготовляють унікальний смаколик

Рецепт згущенки з буйволиного молока розробили виноградівські фермери. Ідея до технолога Інни Левдар прийшла випадково – за ранковою кавою.

ВІДЕО ДНЯ

Виготовляють смаколик лише вручну, тому його кількість обмежена – максимум три літри на день. На всіх етапах фермери уважно стежать за дотриманням стандартів та ретельно перевіряють складові – від цукру і аж до кормів для худоби.

Читайте також:
Найбільша в Україні буйволина ферма знаходиться на Закарпатті
Реклама

Закарпатці запевняють, що їхнє згущене молоко на 100% органічне. Для приготування згущенки потрібне лише молоко та цукор. Жодних стабілізаторів та консервантів не додають. Тому термін придатності таких ласощів обмежений – два тижні.

На три літри молока додають кілограм цукру. Суміш варять чотири години. Ця натуральна згущенка схожа за смаком на ірис та має аромат карамелі. Особливо вона смакує дітям і дуже пасує до кави. Більше – у сюжеті каналу "Сіріус".

Реклама

Нагадаємо, в області функціонує унікальна еко-ферма.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно