Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловіка, якого вже затримували п’яним за кермом, вдруге попався напідпитку

Чоловіка, якого вже затримували п’яним за кермом, вдруге попався напідпитку

Чоловіка, якого вже затримували п’яним за кермом, вдруге попався напідпитку

У селі Ільниця Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2107», який робив незрозумілі маневри. Керував автомобілем 35-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. 

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться у повідомленні відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Цей чоловік місяць тому вже попадався поліції за аналогічне правопорушення. Тоді на нього склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, але водійського посвідчення він не надав. Тепер на нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та вилучили водійське посвідчення.

Реклама

У селі Велика Добронь Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «Dеltа», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не має взагалі, керував чужим мотоциклом. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Ізки Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Pеugeоt» іноземної реєстрації, на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом іномарки перебував молодий житель Харківської області, який тимчасово проживає та працює в Ізках. Юнак був у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час  медосвідування в лікарні у нього виявили 1,88 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції. 

Реклама

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно