Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Скандал на Закарпатті: школярці у капучино підмішали віагру

Скандал на Закарпатті: школярці у капучино підмішали віагру

У селі Великі Ком’яти Закарпатської області в школі сталася НП: однокласники підсипали учениці 10 класу в капучино таблетку віагри. За словами постраждалої, однокласники зробили це, щоб над нею посміятися. Дівчинці після цієї таблетки стало погано. 

ВІДЕО ДНЯ

Мама постраждалої розповіла журналістам подробиці того, що сталося.

– Це сталося на великій перерві, яка триває 20 хвилин, – розповіла мама дівчинки Світлана. – Діти на цій зміні зазвичай ходять в магазин. Дочка, як завжди, купила в магазині капучино, повернулася в клас, залишила стаканчик на столі і вийшла.Коли повернулася, випила капучино. Після цього ті, що сиділи в класі хлопці почали сміятися. І зізналися, що підсипали їй таблетку віагри.

Реклама

– Як тільки я допила капучино, почула смішки, – розповіла постраждала дівчинка. – Хлопчики сміялися наді мною, але я не розуміла, чому. А вони "ухахативались": «Ти знаєш, що ти випила? У твоєму капучино була пігулка віагри! »

« Як це?» – не зрозуміла я. «А ось так, – відповіли хлопці. – Хочемо подивитися на твою реакцію. Цікаво, що тепер з тобою буде».

Реклама

У мене почала сильно боліти голова. Потім розболівся ще й шлунок. Я злякалася, що мене отруїли, і побігла в нашу амбулаторію – добре, що вона біля школи. Там розповіла, що сталося, і мені тут же промили шлунок.

За словами дівчинки, розповісти про події шкільним учителям вона не встигла – втекла в амбулаторію ще до початку уроку. У школі про те, що трапилося дізналися від лікаря, який подзвонив класному керівнику.

– Я в той момент була в дорозі, поверталася додому з-за кордону, – каже мама дівчинки Світлана. – Дочка мені нічого не розповіла. Я дізналася про це, коли приїхала і пішла на батьківські збори. Класний керівник попросила мене залишитися і сказала: «У нас тут таке трапилося ... Вашій доньці підсипали в стакан таблетки. Начебто віагру ». 

Реклама

«Але все обійшлося, – швидко додала вчителька, побачивши мою реакцію. – Вашій доньці в амбулаторії промили шлунок і тепер все в порядку. Але ви все ж з нею поговорите». Я була в шоці. Коли запитала у дочки, чому вона мовчала, та знизала плечима: «Але все ж обійшлося. Хоча мені було погано». Можливо, дочка не хотіла піднімати скандал, щоб не уславитися ябедою. Але ж це серйозно! Ми до сих пір точно не знаємо, яку таблетку їй підсипали. Дитині стало погано. А що було б, не здогадайся вона промити шлунок?

Читайте також:
Скандал у школі: журналісти розповіли про нестерпні умови навчання в одній із шкіл області

За словами дівчинки, таблетку в каву підсипали не їй одній. За тиждень до цих подій те ж саме відбулося з її однокласницею.

– Ці хлопці люблять посміятися. Для них це просто прикол, – каже дівчинка. – Якщо там дійсно була віагра, то ці таблетки недешеві. Але цим хлопцям таке по кишені, вони у нас щось на зразок місцевих мажорів. Кажуть, вони замовили ці таблетки по інтернету. І вони дійсно підсипали таблетки ще одній дівчинці. Але вона зараз не буде нічого розповідати. Знаю, що напередодні її мамі подзвонила класна керівник і попросила не роздувати скандал. А зі мною в класі тепер не розмовляють через те, що я поскаржилася і «всіх здала».

– Наскільки мені відомо, дівчинці, якій підсипали таблетку, теж стало недобре, – каже Світлана. – У неї розболілося серце, вона пішла додому і там ще випила валер’янки. Увечері її повезли в лікарню промивати шлунок. Але і це ще не все. Коли кілька днів тому ми розбиралися в цьому в присутності директора, один учень при всіх заявив: «У мене було те ж саме». Виявилося, в той же день, коли це сталося з моєю донькою, йому в кока-колу теж підсипали таблетку. «Але я побачив цю таблетку, коли вона ще не розчинилася, – сказав хлопчик. – Звичайно ж, я не став це пити ». Виходить, ці витівки носять масовий характер.

– Ви розмовляли з батьками хлопчиків, які, за словами вашої дочки, підсипали їй таблетку?

– Поки що ні. Але я знаю, що на наступний же день їх викликала класний керівник. Нам зі школи ніхто не дзвонив. А директор каже, що нічого про це не знала. Мовляв, їй повідомили тільки зараз. Не знаю, як там було насправді, але дочка в цій школі вчитися не буде – я вже забрала її документи. Проте, все одно хочу розібратися. Такі витівки не можна залишати непоміченими. Якщо зараз це була віагра, то що вони зроблять наступного разу? Чи захочуть підсипати наркотик, щоб «подивитися на реакцію» і посміятися? Я вже звернулася і в поліцію.

Реклама

Розбираючись у ситуації, журналісти зателефонували до школи, де сталася надзвичайна подія. Але директор Великоком’ятівської школи Неля Козуб подробиць не розповіла.

 Можу тільки сказати, що як тільки я дізналася про цей випадок, відразу були вжиті заходи, – повідомила Неля Козуб. – Зараз вивчаємо ситуацію. Ми залучили всіх, кого потрібно було, працюють необхідні служби. Але розголошувати подробиці поки не можу, щоб нікому не нашкодити. Коли будуть виявлені факти та висновки, все розповімо.

Розповісти про дітей, яких зараз звинувачують в події, теж відмовилася:

– Можу тільки сказати, що ми зараз окремо розбираємося з кожним батьком, який звернувся з приводу такої ситуації.

Раніше повідомлялось про інший скандал, який розгорівся в одній із закарпатських шкіл.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно