Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі у Мукачеві поліцейський скоїв аварію

Вночі у Мукачеві поліцейський скоїв аварію

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", в ніч із 31 жовтня на 1 листопада у мікрорайоні Росвигово, що в Мукачеві, сталася аварія. ДТП трапилася на вулиці Данила Галицького близько опівночі. Водій авто "Ford Fiesta" не впорався із керуванням та допустив наїзд на перешкоду (бордюр).

ВІДЕО ДНЯ

Як стало відомо "PMG.ua", за кермом легковика був працівник правоохоронних органів, а саме слідчий Мукачівського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області. Цю інформацію підтвердили у міськвідділку поліції. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Пошкоджень зазнало лише авто.

Читайте також:
Вечірня ДТП в Ужгороді: водій намагався втекти
Реклама

На винуватця ДТП склали адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. "Наразі призначена службова перевірка", – зазначила речниця Мукачівського відділу поліції Наталія Машіко.

Вночі у Мукачеві поліцейський скоїв аварію – 01
Реклама

Крім того, як повідомили в УПП Закарпатської області, на водія також склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП й відсторонили його від подальшого керування автомобілем, адже у нього інспектори помітили характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте від проходження огляду слідчий відмовився у присутності двох свідків. Але цю інформацію у Мукачівському міськвідділі поліції ні підтвердили, ні спростували. Зазначили, що призначені експертизи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно