Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У мережі поширюють інформацію про моторошне вбивство хлопчика

У мережі поширюють інформацію про моторошне вбивство хлопчика

У мережі поширюють інформацію про моторошне вбивство хлопчика

Днями у Фейсбуці, а згодом і в кількох ЗМІ, почали поширювати моторошну історію про смерть 12-річного хлопчика. Мовляв, етнічного українця жорстоко вбили в одному з сіл Закарпаття, в якому проживають угорці.

ВІДЕО ДНЯ

"Жахлива трагедія відбулася в Закарпатті. В одному з так званих "угорських" сіл Берегівського району банда підлітків по-звірячому вбила українського хлопчика. Виродки декілька годин жорстоко били та ґвалтували палицею дванадцятирічну дитину, а потім відпустили стікаючого кров’ю хлопчика додому. Дитина вмерла на руках у матері. Лікарі констатували смерть від розриву внутрішніх органів та масивної крововтрати".

Новина поширювалась ніби зі слів матері загиблого хлопчика. Йдеться про жінку під ім’ям Надія Смерека, яка, начебто, проживає одна з двома дітьми у маленькому селі на Берегівщині. А її чоловік зараз на заробітках у Польщі. Як йдеться у тексті, в один день її син прийшов весь побитий та ґвалтований чимось на кшталт палиці, а згодом помер.

Реклама
Читайте також:
Відвіз дівчину додому, подзвонив їй і помер: нові подробиці кривавого вбивства

У тексті також повідомляється проте, що правоохоронці нібито відмовили їй у розслідуванні цього інциденту. Однак, як зазначають поліцейські, оприлюднена в мережі інформація провокативного змісту не відповідає дійсності.

Реклама

"Йдеться про злочинні дії на Берегівщині, внаслідок яких постраждала дитина. Тепер у мережі з’явився вже другий матеріал на цю тему. У публікації, яку поширюють на відкритих інформаційних платформах, висвітлено неправдиву інформацію про ніби-то загибель дитини від рук групи підлітків", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

"Наголошуємо, що у результаті проведеної правоохоронцями перевірки, встановлено, що подібних випадків на території області не було", – підсумували поліцейські. Отож, ця інформація виявилася фейком ,який, скоріше за све, поширюють, аби розпалити новий конфлікт в краї.

Нагадаємо, у Мукачеві 12-річний хлопчик помер від кору. Відомі подробиці трагедії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно