Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як чоловік та жінка квартиру грабували

Як чоловік та жінка квартиру грабували
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 2 листопада, з повідомлення про крадіжку на лінію «102» звернулася 62-річна мешканка Виноградова. Заявниця повідомила, що невідомі чоловік та жінка викрали з її квартири 5 тисяч гривень. 

Виноградівські правоохоронці опитали потерпілу та з‘ясували, що до квартири люди потрапили безперешкодно, оскільки двері були незачиненими.

Реклама

Допоки заявниця поралась у господарських справах, чоловік та жінка зайшли до помешкання, звідки з спальної кімнати викрали заощадження потерпілої, а саме 5 тисяч гривень, після чого втекли.

Читайте також:
У Мукачеві пограбували квартиру
Реклама

Осіб, причетних до злочину, встановили, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 30-річного уродженця Воловеччини та 44-річну мукачівку виноградівські поліцейські спільно з берегівськими колегами затримали у Берегові, куди фігуранти справи втекли на автомобілі. 

Викрадені 5 тисяч гривень правоохоронці вилучили. За фактом крадіжки з проникненням, а це частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України, в поліції Виноградівщини відкрили кримінальне провадження. Обох фігурантів справи опитали.

Чоловіка в порядку статті 208 КПК України працівники поліції взяли під варту. Наразі вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання їм міри запобіжного заходу.

Реклама

Як раніше писало "PMG.ua", у Мукачеві чоловік проник у чужу квартиру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно