Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський водоканал знову страйкує: люди чотири місяці не бачили зарплату (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачівський водоканал знову страйкує: люди чотири місяці не бачили зарплату (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачівський водоканал знову страйкує: люди чотири місяці не бачили зарплату (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Сьогодні, 26 лютого, у ММКП "Мукачівводоканал" знову було "гаряче". Справа в тому, що працівники підприємства в черговий раз оголосили про страйк через заборгованість по заробітній платі....
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 26 лютого, у ММКП "Мукачівводоканал" знову було "гаряче". Справа в тому, що працівники підприємства в черговий раз оголосили про страйк через заборгованість по заробітній платі. Невдоволені люди намагалися "достукатися" до керівництва водоканалу. На місце події, а саме гараж ВРС по вулиці Духновича-бічна, прибув і сам директор Михайло Боднарук.

Захищати права та інтереси працівників зголосились голова Закарпатської обласної громадської організації "Жасмін" Світлана Гриценко та голова Мукачівської міської громадської організації "Ініціатива" Юрій Фекете разом з місцевими журналістами.

Реклама

На території підприємства зібралось близько семи десятків осіб. Люди не приховували свого невдоволення "хронічними" затримками з виплатою заробітньої плати.  Свою позицію щодо "політики" підприємства присутні висловили особисто директору. Зокрема, вони пригадали, про фонтани, які функціонують на території міста. Зараз вони знаходяться на балансі підприємства і обслуговуються ним. Окрім того, присутні заявили, що їм набридло бути на "побігеньках" у влади міста.

"Що це за справи, коли ми маємо "летіти" за будь-якою вказівкою з ратуші. Одним "мажорам" треба каналізацію почистити, іншим басейн запустити", - заявили присутні.

Реклама

"І це при тому, що підприємство робить подібні роботи безкоштовно (!)", - додали страйкарі.

Наразі присутні написали заяву на ім'я голів громадських організацій. Під даним зверненням підписалось 72 працівника підприємства.

За словами ж керівника підприємства, затримки з виплатою заробітньої плати виникли через держказначейство, яке вчергове заблокувало необхідний мільйон гривень.

Реклама

"Я йду на зустріч працівникам і за їх заявою намагаюсь максимально сприяти хоча б у частковій виплаті зарплати", - розповів Михайло Юрієвич.

Його словесну дискусія з працівниками можна передати цитатою одного з працівників.

"Деякий час тому у мене померла мама. Скажіть будь ласка, мамі треба було чекати до того часу поки ви не виплатите зарплату, щоб її поховали?", - запитав працівник водоканалу.

Наразі працівники комунально підприємства знаходяться на своїх робочих місцях, але так і не приступили до роботи. Страйк на підприємстві триває, а влада і далі заплющує на проблему очі.

Мукачівський водоканал знову страйкує: люди чотири місяці не бачили зарплату (ФОТОРЕПОРТАЖ)  – 06
Мукачівський водоканал знову страйкує: люди чотири місяці не бачили зарплату (ФОТОРЕПОРТАЖ)  – 07
Мукачівський водоканал знову страйкує: люди чотири місяці не бачили зарплату (ФОТОРЕПОРТАЖ)  – 08
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно