Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Угорщину за допомогою безпілотника намагались переправити 4,5 тисячі пачок сигарет

В Угорщину за допомогою безпілотника намагались переправити 4,5 тисячі пачок сигарет

В Угорщину за допомогою безпілотника намагались переправити 4,5 тисячі пачок сигарет

Вчора ввечері прикордонники Чопського загону затримали четверо місцевих жителів, які намагались переправити в Угорщину цигарки за допомогою безпілотника.

ВІДЕО ДНЯ

За декілька годин до виявлення правопорушення прикордонники відділу "Тиса" одержали інформацію щодо можливої контрабандної діяльності на ділянці відповідальності їхнього підрозділу. Відповідно до отриманих даних, у районі села Червоне Ужгородського району місцеві готували переміщення партії тютюнових виробів за допомогою малого літального апарату. Отож, у вказаний район вислали додаткові прикордонні наряди від відділення "Соломонове". За декілька годин спостережень та перевірки місцевості правоохоронцям вдалось виявити посеред поля мікроавтобус марки "Volkswagen", – інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Читайте також:
На Рахівщині від прикордонників втекли контрабандисти
Реклама

Неподалік нього четверо чоловіків здійснювали запуск безпілотника з цигарками. Окрім того, прикордонники виявили і знаряддя правопорушення: пульти управління, аккумуляторні батареї, тепловізор, пристрій нічного бачення, устаткування та кріплення для запуску літака. За допомогою цих засобів контрабандисти намагались перемістити через кордон 4500 пачок сигарет. 

Однак, військові не зупинили пошуки і невдовзі виявили і сам літальний апарат. Безпілотний літак пристосували для використання у контрабандній діяльності, аби ним можна було переправляли чималі партії тютюнових виробів.

Реклама
В Угорщину за допомогою безпілотника намагались переправити 4,5 тисячі пачок сигарет – 01

Наразі затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення. У їхніх діях вбачаються ознаки порушення правил використання повітряного простору в зоні з особливим режимом польотів, а також порушення митних правил. Цигарки та знаряддя вчинення правопорушення планують передати співробітникам ДФС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно