Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівської міської виборчої комісії: “Якщо до четверга ми не отримаємо гроші, то члени ДВК відмовляться працювати”

Голова Мукачівської міської виборчої комісії: “Якщо до четверга ми не отримаємо гроші, то члени ДВК відмовляться працювати”

Голова Мукачівської міської виборчої комісії: “Якщо до четверга ми не отримаємо гроші, то члени ДВК відмовляться працювати”
Ситуація на одномандатному мажоритарному округу №5 з проміжних виборів депутатів Закарпатської обласної ради стає все загрозливішою.  Як розповів у коментарі інтернет-виданню "Панорама Мукачева"...

Ситуація на одномандатному мажоритарному округу №5 з проміжних виборів депутатів Закарпатської обласної ради стає все загрозливішою.  Як розповів у коментарі інтернет-виданню "Панорама Мукачева" голова комісії, кошти до кінця дня так і не поступили на рахунок комісії.

ВІДЕО ДНЯ

"Гроші на вибори досі не поступили. Всі закупівлі та послуги, які отримує Мукачівська міська виборча комісія, надаються в борг.

Щодня мені доводиться вислуховувати питання: "Коли Ви з нами розрахуєтесь?" Мої посилання на відсутність коштів, хоч і розуміють, але сприймаються негативно.

Реклама

Вже тиждень, як працюють дільничні виборчі комісії. Скоро постане питання виплати зарплати членам ДВК.

А члени міської виборчої комісії вже більше місяця працюють "на ентузіазмі", тобто без зарплати", - каже Сергій Носалюк.

Реклама

"Навіть суму, що обіцяють виділити, 200 000 грн, яка на 61 000 гривень менша за необхідну, і ту ще досі не перерахували.

Виникає питання: це нам, членам комісій, потрібні ці вибори? Чи ми робимо державну справу і вправі розраховувати на виплату заробітної плати?

Хотілось би почути з приводу цього питання конкретну відповідь Закарпатської обласної виборчої комісії та Закарпатської обласної ради", - додав голова МВК.

Реклама

"У четвер у нас відбудеться навчання членів ДВК. Якщо до того часу гроші не надійдуть, то цілком можна буде говорити про зрив виборів, адже люди дізнаються про відсутність коштів і відповідно про неоплачуваність роботи", - додав пан Сергій.

Інтернет-видання "Панорама Мукачева" звернулося за коментарем до прес-служби голови Закарпатської обласної ради з проханням дати свою оцінку ситуації, яка склалася. Тому далі обов'язково буде...

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно