Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цілодобові садочки в Ужгороді: як вони працюють

Цілодобові садочки в Ужгороді: як вони працюють

24 години на добу – у садочку. Практика дошкільних навчальних закладів у режимі нон-стоп набирає популярності в Ужгороді. В обласному центрі цілодобово працюють два садочки – ДНЗ №18 та ДНЗ№40.

ВІДЕО ДНЯ

В останньому необов’язково залишати малечу на ніч. Зате дитину можна забрати пізніше, ніж з інших садочків. Хоча майже половина діток тут ночує. ДНЗ №40 доступний для загалу. Нині тут діють 4 групи. Одна з них – ясельна. Виховують тут 106 діток. Доба перебування дитини у цілодобовому садочку вартує батькам 21 грн 50 коп.

До ночівлі садку діти звикають по-різному. Але якими б не були завантажені батьки, надовго своїх дітлахів у дитсадку не залишають.

Реклама
Читайте також:
В одному з дитсадків області виникла серйозна проблема. Батьки обурені

А от дітки, які навчаються у цілодобовому ДНЗ №18, потрапляють сюди за призначенням лікаря. Це заклад санаторного типу і малеча тут тубконтактна. Це означає, що хтось із їхніх батьків хворий на туберкульоз. 

Реклама

Усього в садочку 110 вихованців. Але в режимі нон-стоп працює всього одна група, яку відвідує 17 дітей. Діти тут оздоровлюються. Їх направляють у заклад на 1 рік. А через те, що дитсадок санаторного типу, малеча перебуває тут безкоштовно. Докладніше – у сюжеті "Сіріусу".

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", на Мукачівщині виховательку одного з дитсадків звинуватили у образі дітей. Розгорівся скандал.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно