Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пожежу на складах у Виноградові локалізували

Пожежу на складах у Виноградові локалізували

20 листопада об 11:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в складській будівлі за адресою: м. Виноградів, вул. Вакарова.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пожежі було направлено чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та вогнеборців місцевої пожежної команди смт. Королево. На момент прибуття, площа пожежі складала 300 кв. м.

Розповсюдженню вогню сприяло й те, що будівля побудована з дерева. Окрім цього існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовану електропідстанцію, тож керівником гасіння пожежі було прийняте рішення про залучення додаткових сил та засобів з Іршавського гарнізону, а також місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.

Реклама
Читайте також:
У Виноградові велика пожежа: фото, відео та перші подробиці

Загалом для гасіння від Управління ДСНС України у Закарпатській області залучено 4 одиниці техніки та 19 рятувальників. Від місцевих пожежних команд смт Королева та с. Підвиноградів працюють 2 одиниці техніки та 6 вогнеборців. Також на місці працює пожежний потяг Ужгородської дирекції залізничних перевезень.

Реклама

О 12:28 пожежу площею 400 кв. м в складському приміщенні локалізовано. Як зазначили в У ДСНС України у Закарпатскій області, на момент локалізації травмованих та загиблих немає.

Нагадаємо, містяни в соцмережах ділилися фоторгафіями, на яких у різних кінцях Виноградова видно величезні клуби чорного диму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно