Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хлопець вкрав шуби та пальта на суму понад 100 тисяч гривень

Хлопець вкрав шуби та пальта на суму понад 100 тисяч гривень

На Тячівщині поліція розкрила крадіжку хутряних виробів та пальт. На лінію «102» надійшло повідомлення про злочин у селищі Тересва. Потерпілі повідомили, що невідомі викрали з їх автомобіля шуби та пальта  на суму понад 100 тисяч гривень. 

ВІДЕО ДНЯ

В ході оперативно-розшукових дій співробітники карного розшуку з’ясували особу крадія і затримали його – зловмисником виявився 26-річний житель Грушово. Поліцейські  встановили, що фігурант  справи викрав від свого знайомого ключі з автомобіля, звідки в подальшому викрав шуби та пальта, кількість  одиниць яких та сума завданих збитків, на сьогодні встановлюється правоохоронцями, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
31-річний чоловік скоїв декілька злочинів
Реклама

Слідство у цій справі триває, в поліції дану подію кваліфікували за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана з проникненням у інше приміщення. Речові докази поліцейські частково вилучили, наразі слідчі призначили відповідні експертизи. 

Працівники Свалявського відділення поліції завершили розслідування справи крадіжки  з будинку мешканки села Мала  Мартинка.  У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські  встановили особу підозрюваного у злочині. Ним виявився 44-річний односелець потерпілої. Чоловік викрав з помешкання потерпілої мобільний телефон.  Речовий доказ  вилучили. Обвинувальний акт слідчі поліції скерували до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно