Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля

Сьогодні, 24 листопада, у родині народного депутата України Віктора Балоги неабияке свято. Він віддає заміж єдину доньку – Софію.

ВІДЕО ДНЯ

Родина Балог всиновила дівчинку багато років тому. Зараз дівчині 19 і сьогодні вона виходить заміж. Обранцем завидної нареченої став 22-річний Георгій Бисага.

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля – 01
Реклама

Свої стосунки пара узаконила у четвер, 22 листопада, у Мукачівському РАЦІСі. Однак відгуляти весілля вирішили сьогодні, в останню суботу листопада.

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля – 02
Реклама

Як розповів Віктор Балога в одному зі своїх інтерв’ю, він забрав Софію із дитбудинку у 1999 році, бо дружина не хотіла більше народжувати. Нагадаємо, що в нардепа на той час уже було двоє дітей – сини Павло та Андрій.

"Ми на сімейній раді зібралися і приймали рішення – у нас буде хлопчик чи дівчинка? Дружина казала, що хлопчик, але вже були два сини, тому взяли дівчинку". У вересні 2017 року Софія Балога почала жити самостійно. Їй зняли квартиру.

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля – 03
Реклама

Нардеп зазначив, що його єдина донька не хотіла йти вчитися. Тому пішла працювати перукарем. "Ми щасливі, тому що ми живемо в гармонії. Це найбільше багатство. І небідно. Діти працюють. Все нормально", – розповідав Віктор Балога.

Наразі інформації про те, де пройде святкування весілля – нема. Ймовірно, у сімейному ресторані "Eventum Hall", який, як кажуть мукачівці, збудували спеціально для весілля старшого сина Віктора Балоги – Андрія та Едіти Гелетей.

Зазначимо, що на весіллі Андрія Балоги та Едіти Гелетей гостей розважали ТІК та Скрябін. Які ж зіркові гості виступатимуть на весіллі єдиної доньки Віктора Балоги – поки загадка.

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля – 04

Фото – з профілю Софії Балоги в мережі Інстаграм.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно