Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ТСН показав як частина Мукачева "плаває" у фекаліях із вигрібних ям (ВІДЕО)

ТСН показав як частина Мукачева "плаває" у фекаліях із вигрібних ям (ВІДЕО)

ТСН показав як частина Мукачева "плаває" у фекаліях із вигрібних ям (ВІДЕО)
У місті є кілька вулиць, де немає каналізацій – там навіть невеликий дощ змушує нечистоти розливатись подвір'ями. У місті понад десяток вулиць, де немає каналізацій. Найменший дощ – і ґрунтові...

У місті є кілька вулиць, де немає каналізацій – там навіть невеликий дощ змушує нечистоти розливатись подвір'ями.

ВІДЕО ДНЯ

У місті понад десяток вулиць, де немає каналізацій. Найменший дощ – і ґрунтові води опиняються на людських подвір'ях та в підвалах, а вміст вигрібних ям розливається по городах.

Щойно починає накрапати дощ, мешканка вулиці Грибоєдова Світлана виносить з літньої кухні й підвалу всі продукти і речі. Воду, яка постійно заливає подвір'я, жінка роками відпомповує самотужки. Каже, лише торік тричі купувала помпи. А у машин водоканалу ніколи немає шланга, насосів, аби вичистити намул. З відстійної ями – на городи, а з городів знову до підвалів і так по всій вулиці. Люди кажуть, що не хата – то мокрі фундаменти, пліснява й грибок на стінах.

Реклама

Міські урядники кажуть, що вулиць без каналізації у місті залишилося більше десятка. Її поступово прокладають, але у першу чергу там, де люди готові платити за благо водовідведення. "Я думаю, якусь велику суму вони не зможуть заплатити, але таку ініціативу я вітаю. Я вже доручив розробити проект, бо ми не можемо знати, яка кошторисна вартість", – зазначив міський голова Мукачева Золтан Лендєл.

Мешканці вулиці Грибоєдова здавати гроші на каналізацію погодилися. За місяць, пообіцяв мер, буде готовий проект водовідвідної мережі. Потім його відправлять на експертизу й погодження. Тож до осені мукачівцям доведеться жити у старих умовах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно