Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура вже зайнялася справою п’яного мукачівця, який постраждав на колії

Прокуратура вже зайнялася справою п’яного мукачівця, який постраждав на колії

Прокуратура вже зайнялася справою п’яного мукачівця, який постраждав на колії
7 лютого близько 05:07 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево зателефонували, повідомивши про те, що о 04.45...

7 лютого близько 05:07 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево зателефонували, повідомивши про те, що о 04.45 год. машиніст вантажного потягу депо Львів-Захід застосував екстрене гальмування поблизу ст. Мукачево, щоб попередити наїзд на 28-річного мукачівця.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік, будучи напідпитку, втратив рівновагу та впав на колію, внаслідок чого отримав травми. Швидкою його було доставлено до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом: травматична ампутація лівої ступні, травматичний шок. На даний час потерпілий знаходиться у реанімаційному відділенні.

За інформацією Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Ігора Сєхіна, попередньо подія кваліфікована за ст. 276 ч.2 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), відомості вже внесено до Єдиного Реєстру досудових розслідувань.

Реклама

СВ ЛВ на ст. Мукачево УМВСУ на Львівській залізниці розпочато досудове розслідування, хід якого Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері взято на контроль, проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення об’єктивних обставини події.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно