Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Канадська скрипалька та українська піаністка подарують мукачівцям концерт до Дня святого Валентина

Канадська скрипалька та українська піаністка подарують мукачівцям концерт до Дня святого Валентина

Канадська скрипалька та українська піаністка подарують мукачівцям концерт до Дня святого Валентина
У п'ятницю, 8 лютого, о 17.30 у міському Будинку культури відбудеться концерт дуету Les AMIS. Канадська скрипалька Линн Куо та українська піаністка Mаріанна Гумецька порадують мукачівців музикою...

У п'ятницю, 8 лютого, о 17.30 у міському Будинку культури відбудеться концерт дуету Les AMIS. Канадська скрипалька Линн Куо та українська піаністка Mаріанна Гумецька порадують мукачівців музикою найвищого гатунку. В програмі концерту твори для скрипки та фортепіано:

ВІДЕО ДНЯ

Сезар Франк. Соната Ля-мажор

Ніно Рота. Імпровізо в ре-мінорі

Реклама

Астор П’яццола. Мілонга «en re»

Джордж Гершвін – Ігор Фролов. Концертна фантазія «Поргі і Бесс»

Реклама

З питань замовлення квитків: +380506945897 (Вікторія), ціна 20 – 50 грн.

Довідка.

Канадська скрипалька Линн Куо виступає з провідними оркестрами своєї країни. Обіймаючи посаду концертмейстера Оркестру Національного балету Канади, регулярно співпрацює з Канадською Оперою, симфонічним оркестром м.Торонто, оркестром Національного центру мистецтв Канади.

Реклама

Виступала як солістка та артистка камерного ансамблю в Канаді, Сполучених Штатах Америки, Уельсі, Австрії, Угорщині, Румунії та Україні. Концертувала як запрошена солістка з оркестром «Brandon Chamber Players», ансамблем ударних «Nexus», з відомим Циганським оркестром з Угорщини «Rajkó Band».

Канадська скрипалька виступає разом українською піаністкою Маріанною Гумецькою в Дуеті Les AMIS, презентуючи різноманітні концертні програми як в Канаді так і в Європі від 2006 року.

Піаністка Маріанна Гумецька народилася у місті Львові. Отримала диплом з відзнакою Московської консерваторії (клас Віри Горностаєвої), Артистичний Диплом Школи Глена Гульда Королівської консерваторії в Торонто (клас Джона Перрі).

Переможець премії “Galaxie” (Канадська національна телерадіокомпанія), володарка титулу «кращий молодий музикант року» в жанрі класичної музики в Канаді, лауреат багатьох міжнародних конкурсів.

Серед престижних залів світу, у яких грала піаністка: Колонний зал Національної філармонії України, Великий зал Московської консерваторії, Steinway Hall та церква St. Martin-in-the-Field в Лондоні, Маріїнський театр у Санкт-Петербурзі та інші.

Запропонована концертна програма присвячена темі кохання і є чудовою пропозицією на час святкування Дня святого Валентина. Успішне виконання програми в Канаді викликало велике зацікавлення у публіки та посприяло тому, що Дует Les AMIS виграв канадський грант FAСTOR на запис компакт-диску з програмою «LOVE» у Студії Глена Гульда в Торонто. Репертуар складається з творів Сезара Франка, Ніно Рота, Астора П’яццоли та захоплюючої для публіки Концертної фантазії «Поргі і Бесс» Джорджа Гершвіна в обробці Ігоря Фролова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно