Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Синоптики розповіли, якою буде погода в грудні

Синоптики розповіли, якою буде погода в грудні
Цього місяця по-справжньому зимової погоди очікувати не варто.

Погода у перший місяць зими буде мінливою – в Україну прийде потепління, яке час від часу будуть переривати кількаденні похолодання. Українцям не варто чекати на довготривалі сильні морози та снігопади. Різка зміна погоди та похолодання можливі лише наприкінці грудня.

ВІДЕО ДНЯ

Про це розповіли народні синоптики Володимир Деркач і Леонід Горбань. За їхніми словами, хоч у грудні українці зможуть побачити сніг, по-справжньому зимової погоди очікувати не варто.

За їхніми словами, вже з 4 грудня, починаючи із західних областей, в Україні потеплішає: очікується денна температура близько 0, а нічна – від 0 до мінус 5 градусів морозу. Деркач додав, що до кінця першої декади грудня варто очікувати похолодання на кілька днів, однак сильні морози до кінця цього року малоймовірні.

Реклама
Читайте також:
Якою буде погода на Новий рік: перші прогнози

"Друга десятиденка грудня в Україні почнеться з потепління, яке триватиме аж до 20 числа. При цьому підвищення температури буде супроводжуватися невеликими опадами у вигляді дощу і мокрого снігу. Третя декада першого зимового місяця почнеться з різкого зниження температури. Але воно буде нетривалим, на зміну прийде потепління. Сильного морозу не буде до кінця 2018 року", – заявив синоптик Володимир Деркач.

Реклама
Синоптики розповіли, якою буде погода в грудні – 01

Окрім того, Леонід Горбань наголосив, що "температурні гойдалки", які очікуються в грудні, будуть тривати і в січні. За його словами, справжня зима прийде в Україну приблизно після Різдвяних свят – через два тижні після початку 2019 року.

"Через те що незначні похолодання будуть змінюватися потеплінням, справжньої зими в грудні чекати не варто. Сніг випаде в останніх числах грудня і пролежить до перших днів січня 2019 року", – зауважив синоптик.

Реклама

Нагадаємо, днями на Закарпатті зафіксували рекордні морози.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно