Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Балога приймав виборців у Мукачівському районі (ФОТО)

Віктор Балога приймав виборців у Мукачівському районі (ФОТО)
Про це політик написав у Фейсбуку. "Сьогодні мав прийом виборців у Мукачівському районі. Дуже багато людей іде зі своїми проблемами: низький рівень пенсій, мала заробітна плата в бюджетних...

Про це політик написав у Фейсбуку.

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні мав прийом виборців у Мукачівському районі.

Дуже багато людей іде зі своїми проблемами: низький рівень пенсій, мала заробітна плата в бюджетних установах. Але що просто мене вбиває – дуже багато людей приходять по допомогу, щоб оплатити операції. Оплатити при діючий Конституції, яка гарантує кожному «безоплатну медицину».

Реклама

Люди не мають можливості купити ліки на хіміотерапію, заплатити за променеві процедури. Особливо злість бере, коли по онкології звертаються батьки за своїх маленьких, ще нерозуміючих нічого в цьому житті, дітей.

Що це таке робиться в нашій медицині, якщо дітей з тяжкими хворобами держава залишає сам-на-сам? Що це за відношення міністерства до малого українця, якщо потрібно чекати черги на отримання коштів для проведення операції за кордоном (бо в нас в 21 столітті руки ростуть не з того місця)? Хіба може взагалі існувати черга на онкологію? Напевно, лише на цвинтарі.

Реклама

Тому сьогодні, коли в людей виникають проблеми, вони вирішують їх самі – збирають гроші через ЗМІ, просять допомогти у всіх кого тільки можуть, але не у держави. Бо знають, що держава не те, що не допоможе, а ще й «попросить» за все – від шприців до оренди лікарняного ліжка.

Ця проблема не нова. Їй щонайменше років 20 і весь цей час її вперто не помічають. Хоча насправді в масштабах держбюджету, не так багато потрібно грошей на збереження життя українця в критичних ситуаціях. Потрібно просто повернутися до людей лицем і виконувати клятву Гіппократа. Якщо хтось в цій країні ще хоча би Бога боїться", - йдеться у повідомленні політика.

Віктор Балога приймав виборців у Мукачівському районі (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно