Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Два п’яні водії попалися правоохоронцям

Два п’яні водії попалися правоохоронцям

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "Меrсеdеs Sрrіntеr", який виконував незрозумілі маневри. За кермом чужого авто перебував житель села Ірлява Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

Він також взагалі не має водійського посвідчення. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, драгер виявив у водія 0,39 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Калини Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі автомобіль марки "ВMW" іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель селища Дубове Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння.

Реклама
Читайте також:
П’яний водій виїхав на зустрічну смугу і скоїв ДТП

Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Реклама

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", нетверезий водій на автомобілі "Mazda" пошкодив шкільний автобус і втік із місця події. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно