Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево потопає в калюжах від талого снігу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мукачево потопає в калюжах від талого снігу (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Схоже, що мешканцям мікрорайонів міста знову доведеться пересидіти непогоду вдома. Пов'язано це з тим, що сніг, який би мали прибрати комунальники, і досі лежить на дорогах. Якщо додати до цього...
ВІДЕО ДНЯ

Схоже, що мешканцям мікрорайонів міста знову доведеться пересидіти непогоду вдома. Пов'язано це з тим, що сніг, який би мали прибрати комунальники, і досі лежить на дорогах. Якщо додати до цього дощ, який не спинявся практично всю минулу ніч, частина вулиць перетворилась на невеличкі потічки, а в дворах багатоквартирних будинків, суміш води, снігу та болота створила справжні каші, через які, переміщуватись дуже важко.

Слід відзначити, що протягом вчорашнього дня снігоприбиральна техніка працювала виключно в центрі міста. Що говорити тоді про інші мікрорайони? Мукачівці змушені в черговий раз терпіти бездіяльність служб, які б мали займатися прибиранням снігу. До слова, декілька днів тому, на засіданні виконавчого комітету Мкачівської міської ради вже розглядалось питання про прибирання міста в зимовий період. Було прийнято рішення оголосити конкурс.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно