Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учням ЗОШ №4 розповіли про правила поведінки у надзвичайних ситуаціях (ФОТО)

Учням ЗОШ №4 розповіли про правила поведінки у надзвичайних ситуаціях (ФОТО)

Учням ЗОШ №4 розповіли про правила поведінки у надзвичайних ситуаціях (ФОТО)
Кожен може потрапити у надзвичайні ситуації. Зима – це час, коли необхідно пам’ятати про правила поведінки на льоду, під час пожежі, на дорогах. А чи насправді ми, діти, можемо зреагувати...
ВІДЕО ДНЯ

Кожен може потрапити у надзвичайні ситуації. Зима – це час, коли необхідно пам’ятати про правила поведінки на льоду, під час пожежі, на дорогах. А чи насправді ми, діти, можемо зреагувати миттєво у критичній ситуації. Напевно, ні. Класний керівник 5 Б класу, Залуцька Тетяна Іванівна, неодноразово нагадує, щоб ми були обачними. І тому, у нашому класі відбулась зустріч з випускником школи Циптаком Владиславом, який на сьогоднішній день є курсантом Вінницького вищого училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Найбільш активними були хлопці - задавали чимало питань, а найчастіше про те, які фізичні навантаження необхідно витримувати, щоб навчатись на рятівника, чому навчають в училищі. Ми подивились кілька відеороликів про те, як важлива рятівна служба, і як від швидкості дій залежить доля людей. Ми дізнались про правила поведінки на льоду, при сході снігової лавини, коли кішка потрапила у люк, описували цікаві, а часом і кумедні ситуації і т.д.

Переглянули відео як рятувати людину, що потрапила до крижаної води. Чимало інформації ми дізнаємось із засобів масової інформації і, буває так, що саме діти і допомагають рятувати людей, які потрапили у лихо. Час, відведений на розмову, пролетів швидко, наші однокласники не хотіли розходитись, все розпитували та розпитували, активно приміряючи парадну шапку пожежника-рятівника. Тепер ми знаємо, що при екстремальній ситуації повинні зателефонувати на номер 101 якомога швидше і, можливо, саме наш дзвінок врятує життя людині.

Реклама

Учениці 5 Б класу СЗОШ № 4

Імстичей АнастасіяКомарова ОлександраЛаслов Анна

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно