Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Бездіяльну" мукачівську міліцію та історію обману американського бізнесмена показали в програмі "Гроші" (ВІДЕО)

"Бездіяльну" мукачівську міліцію та історію обману американського бізнесмена показали в програмі "Гроші" (ВІДЕО)

"Бездіяльну" мукачівську міліцію та історію обману американського бізнесмена показали в програмі "Гроші" (ВІДЕО)
Програма журналістських розслідувань "Гроші" розповіла про чергову резонансну подію у Мукачеві. Цього разу історія трапилась з бізнесменом зі США. Отже, про все по-порядку. Громадянин Сполучених...

Програма журналістських розслідувань "Гроші" розповіла про чергову резонансну подію у Мукачеві. Цього разу історія трапилась з бізнесменом зі США.

ВІДЕО ДНЯ

Отже, про все по-порядку. Громадянин Сполучених Штатів Мартихай Майєр, саме так звати чоловіка, приїхав на Закарпаття, щоб займатися тут бізнесом, вклав гроші в нерухомість. Зараз же він спаковує всі речі і збирається тікати з України. Боїться вітчизняних рекетирів. А все через свою коханку Євгенію, яка намагається відібрати у пана Майєра чотири квартири, "за свою любов", – пояснює жінка.

Приїхавши у Мукачево, чоловік оселився у готелі "Зірка". Там йому приглянулась жінка. Між тим, в обох були сім’ї. Але, задля нового кохання, обоє пішли на жертви. Євгенія, задля бізнесмена з власним літаком у Нью-Йорку, покинула чоловіка з сином і рідну церкву, а Мартихай, в свою чергу, жінку з донькою. Вони мандрують світом, живуть під одним дахом. Аж ось біда: у жінки онкологія. Проте, новий коханий не кинув жінку у біді, оплатив все лікування.

Реклама

Але вже так сталося, що американський бізнесмен почав шукати "пригод" на стороні. Жінці це звісно ж не сподобалось і вона стала вимагати компенсацію за свою любов – не мало, не багато – чотири квартири. Мотя, так називають чоловіка близькі, відмовився переписувати на Євгенію квартири. І тут прийшли вони: два чоловіки, погрожуючи силою, заставляли переписати на вже колишню коханку чотири квартири.

Але містер Майєр так просто не здався. Записавши розмову з Євгенією, зібравши всі докази, як йому здавалося беззаперечні, він подався до міліції. Проте міліція, як міліція, до всіх ставиться недбало. Заяву подано 19 грудня, але, чомусь, згідно документів, її зареєстрували 13 грудня. Начальник каже, що слідство триває. Слідчий же видає довідку, що справу давно закрито.

Реклама

Мардихан Майєр, який працював в Україні понад 10 років, тікає, як і десятки інших бізнесменів.

Всі подробиці дивіться у сюжеті. Відео дивіться з 10:58 хвилини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно