Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

18-річний парубок вкрав у своїх сусідів грубку

18-річний парубок вкрав у своїх сусідів грубку
Крадіжки металу – проблема, яку вже тривалий час на території області та Мукачівщині зокрема, важко викорінити. Працівники міліції з одного боку борються з нелегальними пунктами прийому...

Крадіжки металу – проблема, яку вже тривалий час на території області та Мукачівщині зокрема, важко викорінити. Працівники міліції з одного боку борються з нелегальними пунктами прийому металобрухту, з іншого - з крадіями. Проте метал дорогий, і таким способом заробітку окремі громадяни не нехтують.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно до чергової частини Мукачівського міського (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) міліції звернулись мешканці одного з сіл, що з їхнього подвір`я викрали чавунну піч, якою люди роками обігрівали своє помешкання.

Наступного дня до розшуковиків, які займались розслідуванням цієї справи, надійшла інформація, що молодий хлопець, якого згодом упізнали сусіди, вантажив металеву піч до припаркованого автомобіля. Оперативники Мукачівського міськвідділу того ж дня об`їздили пункти, куди зазвичай здають метал, там і впізнали стару, але важку грубку. Підозрюваним у вчиненні крадіжки виявився 18-річний сусідський хлопець, який часто крутився біля подвір`я потерпілих людей. Наразі учня випускного класу слідчими міського відділу притягнуто до кримінальної відповідальності за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

Реклама

Ще один випадок крадіжки металевих конструкцій довелось зафіксувати мукачівським патрулям. Ввечері, близько 19.00 год. місцевий мешканець на дерев`яній повозці перевозив профільні труби довжиною 6 м. На прохання правоохоронців пояснити звідки у нього метал і куди він його тягне, 50-річний мукачівець відповісти не зміг. В ході кримінального провадження, відкритого слідчими міськвідділу, чоловік зізнався, що труби він вкрав приватного підприємства, де тривають будівельні роботи. А через відсутність роботи і грошей, мав намір їх здати до пункту металоприйому. Наразі вже неодноразово судимий мукачівець вчерговий раз буде відповідати перед законом за част.1 ст.185 ККУ.

Як стверджують правоохоронці Мукачівського МВ УМВС, основними причинами подібних крадіжок є, як не прикро, безробіття та бідність громадян, особливо молоді. А стимулює наш народ “цупити” залізо, безконтрольність прийому та здачі металолому. Тож, доводиться боротись як з нечесними власниками пунктів прийому брухту, так і з «металошукачами».

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно