Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Збірна Закарпаття перемогла у Рівненській Лізі Сміху

Збірна Закарпаття перемогла у Рівненській Лізі Сміху

Збірна Закарпаття з тріумфом завершила участь у Рівненській Лізі Сміху. Боротьбу за першість на фестивалі закарпатські гумористи розпочали ще в березні. Змагалися в 1/8, 1/4, 1/2 сезону та власне у завершальному етапі – фіналі. За цей час до фіналу головної гри із 15 команд потрапили чотири. Сумлінна підготовка та вдалі жарти закарпатських гумористів дозволили їм обігнати всіх суперників та вибороти звання чемпіонів.

ВІДЕО ДНЯ

Хлопці розповідають, що здобути перемогу було не просто. Мініатюри писали і вдома, й на роботі, й під час дозвілля. У Рівне приїжджали щонайменше за тиждень, щоб мати змогу відключитися від буденних турбот та з головою поринути в атмосферу гумору.

Зі слів гумористів, кожна написана ними мініатюра проходила жорстку перевірку редакторів. Часто з усього написаного під час безсонної ночі редактори залишали тільки третину, вимагаючи з новим матеріалом повернутися вже наступного дня.

Реклама
Читайте також:
Рекорд на шоу "Розсміши коміка": закарпатка Валерія Мандзюк втретє виграла 50 тисяч гривень

Гумористи говорять, що перемога в Рівненькій Лізі сміху – ще не привід розслаблятися, і вже в січні 2019 сміхотворці відправляються на фестиваль в Одесу, де відбиратимуть колективи для участі в телевізійній "Лізі".

Реклама

Участь Закарпатської команди у Рівненській Лізі сміху стала можливою завдяки сприянню народного депутата України Василя Петьовки, який відгукнувся на прохання гумористів та представників ФК "Минай". Більше про тріумф закарпатців – у сюжеті "М-студіо".

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", з’явилося нове гумористичне відео від закарпатської жони.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно