Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці вулиці Підопригори, що у Мукачеві, скаржаться на халатність “Закарпатліфту” (ЗВЕРНЕННЯ)

Мешканці вулиці Підопригори, що у Мукачеві, скаржаться на халатність “Закарпатліфту” (ЗВЕРНЕННЯ)

Мешканці вулиці Підопригори, що у Мукачеві, скаржаться на халатність “Закарпатліфту” (ЗВЕРНЕННЯ)
Мешканці другого під’їзду на вулиці Підопригори, 3, що у Мукачеві, вже четвертий тиждень страждають через бездіяльність ДП СРБУ «Закарпатліфт». Річ в тім, що ще з 18 грудня минулого року працівники...

Мешканці другого під’їзду на вулиці Підопригори, 3, що у Мукачеві, вже четвертий тиждень страждають через бездіяльність ДП СРБУ «Закарпатліфт». Річ в тім, що ще з 18 грудня минулого року працівники цього підприємства відключили ліфт через борги мешканців будинку.

ВІДЕО ДНЯ

Кожні 3-4 дні обурені мукацівці «штурмували» дзвінками установу. Та при цьому чули стандартні пояснення: «поломка, замовили запчастину, скоро буде, свята і т. д.»

Останній раз, 14 січня, у ДП СРБУ «Закарпатліфт» мешканців будинку повідомили, що поки всі жителі не виплатять заборгованість, нічого робити не будуть.

Реклама

Жителі будинку не спростовують наявність боргу. За їх словами, на сьогоднішній день заборгованість складає близько 6500 гривень (за під’їзд). При цьому половину цієї суми боргує другий поверх, який не користується ліфтом.

Через заборгованість та відсутність ліфту мешканці будинку мають великі труднощі. Зокрема, на дев’ятому поверсі будинку проживає жінка вісімдесяти років, яка просто не може вийти з дому. Сусіди та родичі забезпечують її необхідними продуктами. Крім неї є також інші люди похилого віку на верхніх поверхах будинку, та сім’ї з дітьми, для яких щоденна прогулянка стала непростою задачею.

Реклама

Щоб вирішити ситуацію мешканці будинку написали звернення про допомогу. Його підписали власники 18 квартир. Саме ж повідомлення адресоване до міського голови Лендьєла З. З. (звернення зареєстроване 15.01.2013), до голови Закарпатської обласної ради Балоги І. І. та голови облдержадміністрації Ледиди О. О. (планують зареєструвати 16.01.2012).

Мешканці вулиці Підопригори, що у Мукачеві, скаржаться на халатність “Закарпатліфту” (ЗВЕРНЕННЯ) – 01

Мукачівці сподіваються, що чиновники допоможуть вирішити ситуацію раз і назавжди.

Реклама

До слова, подібна ситуація у цьому будинку сталася не вперше. Минулоріч вже була така ж історія та після звернення до міського голови робота ліфту була відновлена на протязі п’яти днів. Жителі будинку по вулиці Підопригори вірять, що і цього разу влада втрутиться в ситуацію.

Мешканці вулиці Підопригори, що у Мукачеві, скаржаться на халатність “Закарпатліфту” (ЗВЕРНЕННЯ) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно