Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські студенти "балувались" марихуаною

Мукачівські студенти "балувались" марихуаною
Кожна людина розуміє святкування свят по-своєму. Хтось відвідує релігійні місця, хтось просто відпочиває від робочих буднів, а хтось веселиться… наркотиками. Так, нещодавно працівниками сектору...

Кожна людина розуміє святкування свят по-своєму. Хтось відвідує релігійні місця, хтось просто відпочиває від робочих буднів, а хтось веселиться… наркотиками.

ВІДЕО ДНЯ

Так, нещодавно працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції за адміністративне правопорушення - дрібне хуліганство затримано двох молодиків віком 18 років. Обох студентів правоохоронці доставили до міського відділу, де під час особистого огляду, у одного з них було вилучено паперовий згорток з 5 гр. сухої подрібненої речовини – марихуани. Як розповіли мукачівці, наркотичну речовину вони виготовили власноруч. Поблизу об`їздної дороги автосполученням «Київ-Чоп» вони знайшли кущ коноплі, з якого зібрали листя і висушили. А коли хотіли викурити, аби веселіше проводити святкові дні, їх затримали працівники міліції.

Подібний випадок трапився у іншому мікрорайоні Мукачева - «Підгоряни», де за дрібне хуліганство було притягнуто до адмінвідповідальності ще одного 18-літнього студента профтехучилища. У хлопця під час огляду було вилучено згорток з марихуаною, вагою близько 7 грам та пристрій для куріння цієї речовини, виготовлений кустарним способом, так званий «наперстник».

Реклама

Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Закарпатській області.

Відносно всіх трьох юнаків за вчинення правопорушення відкриті кримінальні провадження за част. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно