Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом" відзначила ювілейний день народження

Голова Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом" відзначила ювілейний день народження

Голова Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом" відзначила ювілейний день народження
Жінка, що дивує світ. Так, без перебільшення, можна назвати відому громадську діячку, голову Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом", заслуженого працівника туризму Раїсу...

Жінка, що дивує світ. Так, без перебільшення, можна назвати відому громадську діячку, голову Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом", заслуженого працівника туризму Раїсу Андріївну Мойсей, яка 30 грудня відзначила чудовий ювілейний день народження.

ВІДЕО ДНЯ

Тож напередодні, 29 грудня, у читальній залі Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О. Духновича на її творчий вечір, присвячений виходу нової книги "Листая памяти страницы", зібралося чимало гостей – представники міської влади, громадських організацій, члени Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом", рідні, друзі, шанувальники її творчості.

Голова Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом" відзначила ювілейний день народження – 01
Реклама

Представляючи книгу, Раїса Андріївна сказала: „Ця книга – історія мого життя. В ній розповідь про трагічну долю моїх батьків, моє дитинство, про людей, які йдуть поруч зі мною по життю”.

Затамувавши подих, гості слухали її розповідь-сповідь. Для багатьох несподіванкою стало те, що на долю цієї вольової і життєрадісної жінки випали роки важких випробувань. Здавалося, все це зламає її. Але сила волі і віра допомогла вижити.

Реклама

Гортаючи сторінки своєї життєвої долі, викладеної на сторінках нової книги, пані Раїса не жалілася на прожите, а дякувала долі за людей, які багато років йдуть пліч-о-пліч з нею по життю.

Голова Мукачівського міського товариства російської культури "Русский дом" відзначила ювілейний день народження – 02

"Завжди усміхнена, приязна, цікава співрозмовниця, мудрий керівник Раїса Андріївна Мойсей, вміє згуртовувати навколо себе творчих людей. Під її керівництвом товариство російської культури "Русский дом" досягло, без перебільшення, зримих успіхів”, – відзначив у вітальному слові заступник Мукачівського міського голови Михайло Лабош. Він також вручив ювілярці почесну відзнаку Закарпатської обласної адміністрації та обласної ради "За розвиток регіону".

Реклама

Людиною, яка заряджає позитивною енергією, назвала ювілярку начальник міського відділу культури Людмила Ковач: "У різнобарвній палітрі багатонаціонального Мукачева товариство, яке очолює протягом багатьох років Раїса Андріївна, посідає особливе місце. Сьогодні без його участі ми не уявляємо культурне життя нашого міста. Великий обсяг організаційних справ не заважає їй дивувати нас безмежною любов’ю до життя. Ця жінка приклад для всіх нас".

"Завдячуючи Раїсі Андріївні, наш "Русский дом", став для нас справжньою домівкою, куди ми приходимо, щоб відвести душу, поспілкуватися з друзями, поспівати пісні, почитати вірші, поговорити про проблеми, порадитися... За всім цим стоїть гаряче серце нашого Лідера", – щиро говорили у своїх виступах члени товариства російської культури Надія Косенкова, Іван Грачов, Тетяна Ячницька, Надія Катрасова...

Теплі слова вітань і подяку за багаторічну співпрацю товариства російської культури з міською книгозбірнею висловила і завідувачка відділом обслуговування ЦБ Лілія Гліба.

В цей вечір всі розповідали про шановну ювілярку як про особистість обдаровану Богом, щиру, доброї душі людину та зичили довгих літ життя, радості, всіляких гараздів, творчої наснаги, особистого щастя, родинного затишку і благополуччя.

Тетяна Туряниця, провідний бібліотекар сектору краєзнавчої літератури Мукачівської ЦБ ім. О. Духновича

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно