Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двом закарпатським адвокатам вручили ордени

Двом закарпатським адвокатам вручили ордени

В умовах постійного тиску з боку влади сучасній адвокатурі слід не лише згуртуватись задля перемоги, але повсякчас демонструвати свою єдність, незалежність та силу. Так вже сталось, що на сьогоднішній день саме ці риси справжньої адвокатури найчастіше і найвідданіше демонструють захисники Закарпаття, яких об’єднав навколо себе голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош.

ВІДЕО ДНЯ

І саме тому, маючи численних однодумців серед адвокатів рідного регіону, враховуючи на міцну підтримку від центральних органів адвокатури та зважаючи на спільну мету разом з колегами з інших областей, Олексій Фазекош вже сьогодні думає над тим, як зробити так, щоб майбутній З’їзд адвокатів України довів усім, в тому числі й владі, що адвокатура не просто монолітна й консолідована сила, але й справжний, а не фейковий бастіон демократії, або інакше - фундамент та основа правової держави.

Що для цього потрібно? І багато, і мало водночас: слід зробити так, щоб З’їзд, проведення якого заплановане на 15–16 лютого 2019 року в конференц-залі гірськолижного комплексу «Плай» у Львівській області, відбувся "нормально, спокійно, толерантно, демократично й ефективно, строго у відповідності до вимог законодавства". Саме про це сьогодні, 25 грудня, Олексій Фазекош наголосив під час вручення ордену "Видатний адвокат України" двом найкращим адвокатам Закарпаття - Михайлу Берану та Миколі Буташу.

Реклама

 

Ось як О.Фазекош написав про це у себе на сторінці у соцмережі "Фейсбук": "Сьогодні за дорученням голови НААУ Лідії Ізовітової та від імені Ради адвокатів Закарпатської області вручив двом справді видатним й непересічним адвокатам Закарпаття Берану Михайлу Івановичу та Буташу Миколі Миколайовичу найвищу відзнаку для адвоката - орден «Видатний адвокат України». Це не лише визнання заслуг моїх колег та друзів, які заслужили цю нагороду, бо є одними з найкращих адвокатів України, але й чергове підтвердження того, що на Закарпатті представлена потужна, розумна, сильна, монолітна, консолідована й видатна адвокатура. Разом – ми непереможна сила, яка здатна довести, що в єдності наше найбільше надбання, а в незалежності – наше покликання. В цьому ми напевно є прикладом чи не для усієї адвокатури України. Вже за декілька місяців відбудеться З’їзд адвокатів України, і не виключено, що саме ці адвокати в якості його делегатів зможуть продемонструвати й зробити усе для того, щоб цей захід пройшов нормально, спокійно, толерантно, демократично й ефективно".

Реклама
Читайте також:
Рада адвокатів Закарпаття звернулася до депутатів Верховної Ради України

Видатні адвокати Закарпаття з цим твердженням очільника Ради адвокатів регіону повністю погодились й у свою чергу відзначили, що вони вже неодноразово підкреслювали своє прагнення до розбудови саме незалежної та консолідованої адвокатури, в цьому вони повністю підтримують дії Олексія Фазекоша як на регіональному, так і загальнонаціональному рівнях, а також всебічно підтримують вектор розвитку адвокатури, який проголошує очільник НААУ - Лідія Ізовітова.

Двом закарпатським адвокатам вручили ордени – 01
Реклама
Двом закарпатським адвокатам вручили ордени – 02
Двом закарпатським адвокатам вручили ордени – 03
Двом закарпатським адвокатам вручили ордени – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно