Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська міліція відзвітувала про те, що знайшли зниклих жінок

Мукачівська міліція відзвітувала про те, що знайшли зниклих жінок

Мукачівська міліція відзвітувала про те, що знайшли зниклих жінок
15 листопада минулого року до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції звернулись родичі зниклої пенсіонерки – 81-річної Палажинець Єлізавети. Як розповіла донька п. Єлізавети, мати...

15 листопада минулого року до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції звернулись родичі зниклої пенсіонерки – 81-річної Палажинець Єлізавети.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла донька п. Єлізавети, мати мешкала одиноко в покинутому будинку, часто збирала пляшки на смітниках. Тоді, наприкінці 2012 року, працівники карного розшуку Мукачівського МВ (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) об`їздили всі звалища округу, та літню жінку не знайшли.

Так, нещодавно до міського відділу зателефонували з медзакладу м. Стрий Львівської області і повідомили: розшукувана мукачівка доставлена до їхньої лікарні випадковими перехожими, які підібрали обезсилену стареньку на трасі Київ-Чоп.

Реклама

Також в рамках проведення операції «Розшук», яка зараз триває на території області, працівниками сектору карного розшуку Мукачівського МВ також встановлено місце перебування зниклої 54-літньої Пастер Олени, яка ще 17 грудня минулого року пішла з дому і не повернулась.

Ще наприкінці 2012р. син зниклої жінки звернувся до працівників міліції за допомогою, адже самотужки встановити місце знаходження матері йому не вдалось. Тоді, як стверджує чоловік, він обдзвонив усіх родичів, у яких могла гостювати жінка, та результату це не дало. Відтак, за пошук взялись оперативники карного розшуку. Як з`ясувалось згодом, п. Олена гостювала у родичів на Іршавщині, та сповістити сина з особистих міркувань не захотіла.

Реклама

Відтак, працівники міліції повідомляють, що з`ясовувати сімейні конфлікти через правоохоронні органи – не кращий спосіб врятувати родину.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно