Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вранці у мікроавтобусі виявили двох нелегалів

Вранці у мікроавтобусі виявили двох нелегалів

Двох людей, які намагались виїхати з України за чужими паспортними документами, виявили сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону. Інформацію про можливу спробу незаконного перетину кордону військовослужбовці завчасно отримали від оперативних співробітників Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

ВІДЕО ДНЯ
Вранці у мікроавтобусі виявили двох нелегалів – 01

У пункті пропуску "Лужанка", в ході оформлення транспортного засобу "Мерседес Віто" під керуванням 32-річного українця, прикордонники виявили, що пасажири авто, яких було двоє, для перевірки документів надали чужі паспорти громадян України.

Реклама

У ході проведення подальших фільтраційних заходів з’ясувалось, що незаконно перетнути українсько-угорський кордон, скориставшись чужими паспортами, вирішили  громадяни Іраку – 32-річна жінка та 19-річний чоловік.

Читайте також:
Як прикордонники нелегала наздоганяли
Реклама

Іноземці мали при собі паспорти громадян Іраку, наразі на них складено протоколи про адмінправопорушення передбачене ч.1 ст. 204-1КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" та доставлено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Подальшу долю іноземців та оцінку їх діям  визначатиме суд.

Про виявлення в діях водія авто, яким прямували іноземці, ознак злочину передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

Нагадаємо, нещодавно у мікроавтобусі виявили 9 нелегалів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно