Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прокуратура встановлює причини загибелі мукачівця

Прокуратура встановлює причини загибелі мукачівця
18 грудня, близько 18 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері поступило повідомлення з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево про те, що о 16.40 год. до...

18 грудня, близько 18 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері поступило повідомлення з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево про те, що о 16.40 год. до приймального відділення Мукачівської ЦРЛ доставлено гр. Т., 1972 р. н. електрогазозварювальника пункту перестановки вагонів Мукачево відокремленого підрозділу «Вагонне депо Ужгород» ДТГО «Львівська залізниця» з попереднім діагнозом: тупа травма живота, множинні переломи кінцівок, важка черепно-мозкова травма, травматичний шок. Близько 01.00 год. 19.12.2012 травмований помер.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією, Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Ігоря Сєхіна, виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що травмування гр. Т. мало місце 18 грудня близько 16.00 год. через падіння на нього стінки вагону під час виконання ним робіт із розробки виключених вагонів із інвентарю на металобрухт (різки вагонів за допомогою газозварювального обладнання) за місцем роботи останнього.

Подія попередньо кваліфікована за ч. 2 ст. 271 КК України (порушення вимог законодавства про працю, що спричинило загибель людей).

Реклама

СВ ЛВ на ст. Мукачево УМВСУ на Львівській залізниці розпочато досудове розслідування, хід якого Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері взято на контроль.

Проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення об’єктивних обставини події.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно