Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево і район вкрило сильною ожеледицею

Мукачево і район вкрило сильною ожеледицею
Сьогодні вранці жителям міста Мукачева дістатися на роботу було вкрай важко. А все через сильну ожеледицю на дорозі. Більшість маршруток міста вибились із графіку через повільну їзду по місту. Люди...

Сьогодні вранці жителям міста Мукачева дістатися на роботу було вкрай важко. А все через сильну ожеледицю на дорозі. Більшість маршруток міста вибились із графіку через повільну їзду по місту. Люди намагаються дістатись на роботу пішки, проте і це досить складно, оскільки тротуари є слизькими, а комунальників, які б посипали тротуари чи очищали їх від ожеледиці, днем з вогнем не знайти.

ВІДЕО ДНЯ

Про район вже нічого й говорити. Ситуація є надзвичайно складною. Більшість автобусів просто не вийшли на рейс, мотивуючи це тим, що вони ще не змінили літню гуму на зимову. Ті які вийшли, їздять дуже обережно. Один із автобусів було помічено в кюветі. Принаймні така ситуація була на дорозі Мукачево-Чинадієво. Благо, що автобус був порожній і ніяких травмувань не виникло. Вже через якийсь час один із автобусів витягнув потрапившого в кювет іншого автобусу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно