Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вчителі, які їхали на екскурсію в Європу, висадили учня на кордоні, бо той забув біометричний паспорт

Вчителі, які їхали на екскурсію в Європу, висадили учня на кордоні, бо той забув біометричний паспорт

Вчителі, які їхали на екскурсію в Європу, висадили учня на кордоні, бо той забув біометричний паспорт

Вчителі школи № 98 м. Львова  під час поїздки на екскурсію в Італію на кордоні висадили з автобуса учня 10 класу, бо той забув вдома біометричний паспорт.

ВІДЕО ДНЯ

Про це у Facebook написала мати школяра Тетяна Бойко.

Мати учня стверджує, що вона помилково дала своєму сину звичайний закордонний паспорт замість біометричного. Коли це виявилось під час перетину кордону, директор школи та завуч просто висадили 15-річного хлопця з автобуса та кинули його напризволяще. Школяр, пробувши на морозі три години, вирішив самостійно добратись спершу до м. Чоп у Закарпатській області, звідки до Львова.

Реклама
Читайте також:
Відомий журналіст розповів про плюси та мінуси потягу "Мукачево-Будапешт"

Мати учня стверджує, що вона дуже хвилювалась за свого сина, проте знайшлись люди, які допомогли неповнолітньому доїхати у Львів.

Реклама

Тетяна Бойко наголошує, що вона пропонувала завучу школи передати біометричний паспорт сина автобусом, проте вчителька навідріз відмовилась від подібного компромісу.

Директор школи Людмила Заремба переконує, що учні та вчителі не могли довго чекати на кордоні, через те, що у хлопця були проблеми із документами.

“Протягом двох годин ми перебували на кордоні України і дві год. на кордоні Угорщини. Тільки під’їхавши до кордону Микола виявив, що паспорт не той. Отож, у мами було чотири год., щоб привезти паспорт і вона телефоном нас запевняла, що везе його. Ми шукали різні варіанти виходу, бо мали на це час, адже 2 дітей мали дозвіл лише від одного з батьків, тому терміново робили дозволи і надсилали їх. Це все тривало більше двох год. Після більше двох годин очікування до нас підійшов начальник зміни і повідомив, що всі можуть їхати, крім Миколи і запевнив нас, що дитина залишиться і її передадуть батькам (на той час ми знали що мама їде). Ми ще раз поговорили з мамою і впевнились, що вона погоджується на таке рішення. Дитину ми залишили зі згоди мами на начальника зміни”, – повідомила директор школи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно