Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді всю ніч розчищали дороги від снігу

В Ужгороді всю ніч розчищали дороги від снігу

Із 18 години вівторка, 15 січня у зв’язку із суттєвим погіршенням погодних умов на вулицях Ужгорода працювала спецтехніка: спочатку працівники КП «КШЕП» підсипали дороги протиожеледною сумішшю, після опівночі для розчищення вулиць міста від снігу виїхали 6 комплексних дорожніх машин, 4 трактори, грейдер.

ВІДЕО ДНЯ
В Ужгороді всю ніч розчищали дороги від снігу – 01

Працювали до ранку. Як повідомили у відділі інформаційної роботи Ужгородської міської ради, наразі прочищено головні вулиці, транспортні кола, автобусні маршрути, розчищали й тротуари, де була можливість заїхати технікою. Із 7 години ранку на закріплених територіях працюють двірники обслуговуючих компаній, які чистять тротуари, пішохідні переходи, підсипають їх протиожеледною сумішшю.

Реклама
Читайте також:
За неприбраний сніг на підприємців можуть накласти штрафи

Міська влада нагадує про необхідність дотримання ужгородцями правил благоустрою, а саме – прибирання від снігу і льоду території, прилеглої до власних будинків, підприємств, організацій, установ та об’єктів торгівлі території (насамперед тротуари). Відповідальність за невиконання вказаних робіт покладається на посадових осіб підприємств, організацій, суб’єктів господарювання та власників будинків.

Реклама
В Ужгороді всю ніч розчищали дороги від снігу – 02

Звертаються й до водіїв із проханням прибирати автомобілі з узбіч та не залишати машини на магістральних дорогах у вечірній і нічний час, бо вони заважають прибиранню снігу. Крім того, сьогодні, 16 січня, з обіду знову заплановані роботи з очищення міста від снігу, працювати почнуть із транспортних мостів, тому можливе у цей час ускладнення руху.

Нагадаємо, синоптики прогнозують потужні снігопади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно