Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • М’яка іграшка – завжди актуальний подарунок на день народження

М’яка іграшка – завжди актуальний подарунок на день народження

М’яка іграшка – завжди актуальний подарунок на день народження

Чим потішити малюка в день народження? У час гаджетів і комп’ютерних ігор подарунком, який захоплено сприйме кожна дитина, залишається м’яка іграшка. Нині можна придбати не лише традиційного плюшевого ведмедика. Сучасні виробники пропонують величезний асортимент тваринок, ляльок, персонажів мультфільмів, виконаних у різноманітних стилях та з різних матеріалів. 

ВІДЕО ДНЯ
М’яка іграшка – завжди актуальний подарунок на день народження – 01

Зорієнтуватися в розмаїтті м’яких іграшок допоможе інтернет-магазин мережі гіпермаркетів «АШАН». Зробити це можна, не виходячи з дому, прямо тут – shop.auchan.ua/. Усі представлені товари для дітей мають сертифікати якості й виготовлені з екологічних та безпечних матеріалів.

Реклама

Іграшкові пухнастики приваблюють хлопчиків та дівчаток і водночас допомагають їм розвиватися. Аби подарунок для дитини був не лише забавкою, а й приніс користь, варто враховувати особливості розвитку дітей у кожному конкретному віці.

Від народження до 1 року

Малюкам до 1 року лікарі не радять дарувати м’які іграшки з довгим ворсом. Це пов’язано з кількома причинами. Такі вироби:

Реклама
  • швидко збирають пил, який може бути алергеном для крихітки;
  • важко прати, отже, немає змоги переконатися в їхній чистоті й безпечності;
  • дитина (як і все, що потрапляє їй до рук) намагається затягти до рота, тож ворс у цьому разі небажаний.

Для дітей від народження до 1 року слід купувати іграшки, виготовлені зі спеціального гіпоалергенного матеріалу, який гарно вбирає слину та котрий легко прати. У гіпермаркеті «АШАН» такі забавки розміщено в спеціальному відділі. Ціни на іграшки залежать від фірми-виробника й розмірів товару.

М’яка іграшка – завжди актуальний подарунок на день народження – 02
Реклама

Від 1 до 3 років

У цей період діти активно пізнають світ. Тому варто дарувати їм іграшки, максимально схожі на справжніх тварин, але водночас яскраві й привабливі, з добрими виразними очима. Що менше забавка схожа на відповідну тварину, то важче дитину знайомити зі світом, то більше суперечностей у сприйнятті образів її спіткатиме.

До безпечності іграшок, призначених для малюків цієї категорії, так само є специфічні вимоги. Серед них:

  • відсутність дрібних погано закріплених деталей;
  • нетоксичність тканини й наповнювачів;
  • відсутність гострих аксесуарів.

Від 3 до 5 років

У дітей цього віку з’являються улюблені персонажі мультфільмів. Про них можна дізнатися у батьків малюка, якщо ви плануєте подарувати йому відповідну іграшку.

Такі забавки допоможуть розвивати фантазію, придумувати нові ситуації на основі побаченого мультика. В гіпермаркеті «АШАН» представлені персонажі з популярних вітчизняних і зарубіжних стрічок. У цьому легко переконатися, переглянувши асортимент онлайн.

Діти від 3 років вчаться доглядати за іграшковими тваринками й ляльками, вдосконалюючи таким чином власні навички самообслуговування. Малюки вкладають своїх улюбленців спати, годують, вдягають та лікують. Тобто виконують усі дії, притаманні людині у повсякденному житті.

М’яка іграшка – завжди актуальний подарунок на день народження – 03
Реклама

Від 5 до 8 років

Дитину зазначеного віку привабить м’яка іграшка із механізмом, який дозволяє їй рухатися, співати й розмовляти. Ці вироби не можна прати, тому ними не рекомендовано гратися на вулиці. Водночас у гіпермаркеті «АШАН» такі іграшки продають переважно в упаковках, що гарантує їх чистоту й безпечність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно