Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві патрульні разом із муніципалами створять спільні пости

У Мукачеві патрульні разом із муніципалами створять спільні пости

У Мукачеві патрульні разом із муніципалами створять спільні пости

У Мукачеві відбулося термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за участі патрульної поліції, управління муніципальної інспекції та інших учасників комісії.  Йшлося про ситуацію, що склалася на вул.Об’їзній внаслідок руйнування дороги обласного значення.

ВІДЕО ДНЯ

Це ділянка дороги від перехрестя вулиці Франка-Об’їзна до перехрестя Масарика-Об’їзна, яка перебуває у сфері управління Закарпатської ОДА. Через те, що область свою дорогу не ремонтує та не обслуговує ( не прибирає від снігу, не посипають від ожеледиці) вантажівки, всупереч правилам дорожнього руху, відмовляються їхати цією частиною дороги, натомість їдуть через міські вулиці, й тим самим руйнують їх.

Читайте також:
Стан дороги по вулиці Берегівська об’їзна у Мукачеві шокує: проїхати практично неможливо
Реклама

У зв’язку із ситуацією, що склалася по вул.Об’їзній, дороги обласного підпорядкування, і може призвести до значних порушень правил дорожнього руху та руйнування вулиць або виникнення надзвичайних ситуацій у місті Мукачеві,  комісія заборонила рух великогабаритного та великовантажного транзитного транспорту по вулицях міста Мукачева, що знаходяться на балансі ММКП "Ремонтно-будівельне управління".

Патрульній поліції Мукачева, управлінню муніципальної інспекції доручено створити спільні пости по вул. Об’їзна – І.Франка, вул. Об’їзна – вул.Масарика та заборонити рух міськими вулицями великогабаритного та великовантажного транспорту до приведення власниками вул. Об’їзної в належний стан.

Реклама
Читайте також:
Пряшівська-об’їзна у Мукачеві: стан дороги, який шокує

Як розповіли у Мукачівській міськраді, комісія дозволила використовувати технічні засоби комунального підприємства "Ремонтно-будівельне управління" для розчищення доріг обласного або державного підпорядкування для унеможливлення виникнення можливих заторів, що можуть статися на території Мукачева.

Також місто звернулося до Кабінету міністрів України, Закарпатської ОДА, Державного агенства автомобільних доріг, міністерства інфраструктури, Служби автомобільних доріг у Закарпатській області з вимогою відремонтувати об’їзну дорогу та шляхопровід, який є на балансі ОДА та Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно