Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль розповів, коли відновлять ремонт доріг на Закарпатті

Москаль розповів, коли відновлять ремонт доріг на Закарпатті

Москаль розповів, коли відновлять ремонт доріг на Закарпатті

Геннадій Москаль дав інтерв’ю обласній телекомпанії «М-Студіо», в якому, зокрема, прокоментував стан автодоріг у зимовий період і початок ремонтних робіт цього року:

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Закарпатська область у повній мірі поки не освоїла кошти, які їй виділили на ремонт доріг

– 2018 рік був дуже важкий у плані відновлення доріг, зате ми встигли зробити величезну роботу з документами, яку не треба буде виконувати цього року. На більшість обласних і районних доріг виготовлено проектно-кошторисну документацію, пройдені експертизи і проведені тендерні процедури. А на багатьох ділянках зроблені середній поточний чи капітальний ремонти із суцільним асфальтним покриттям. І ми бачимо, що це покриття на відміну від ямкових ремонтів витримало зимовий перепад температур. Цього року закінчимо роботу по документації, а навесні, як тільки дозволить погода, відновимо ремонти. Але треба, щоб до цього підключалися й органи місцевого самоврядування, які мають на балансі комунальні дороги в містах, селищах чи селах. Вони так само мусять виконували свою роботу, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

На уточнююче питання ведучої щодо заяв міського голови Мукачева про терміновий ремонт об’їзних автодоріг та шляхопроводів Мукачева Г.Москаль відповів:

– Я сам сьогодні їхав по цих дорогах (які частково знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України, частково на балансі ОДА, а частково належать самому місту) і бачив, у якому вони стані. У такому ж, як і більшість інших доріг по області, які капітально не ремонтували по 30 – 40 років. Але треба бути реалістом – ці заяви з вимогами до Кабміну, Служби автодоріг чи ОДА негайно відремонтувати дороги, розраховані на дітей або неосвічених людей. Неможливо ремонтувати дороги серед зими – цього не дозволяють будівельні норми, це нецільове використання коштів, за яке передбачена кримінальна відповідальність. Може, мер має якісь таємні технології зимового ремонту доріг, то хай продемонструє їх на прикладі комунальних вулиць Мукачева, які розбиті вщент, а під час останніх снігопадів через нечищений сніг тут був транспортний колапс…

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно