Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Закарпатській обладміністрації обговорили проекти будівництва об’їзних доріг Ракошина та Берегова

В Закарпатській обладміністрації обговорили проекти будівництва об’їзних доріг Ракошина та Берегова

В Закарпатській обладміністрації обговорили проекти будівництва об’їзних доріг Ракошина та Берегова
У п’ятницю, 23 листопада, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання комісії щодо забезпечення відведення земельних ділянок для будівництва об’їзних...

У п’ятницю, 23 листопада, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання комісії щодо забезпечення відведення земельних ділянок для будівництва об’їзних доріг села Ракошино та міста Берегово.

ВІДЕО ДНЯ

За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг Василя Стадника, наразі є 2 проекти будівництва об’їзної дороги у Ракошині (Мукачівський район). Перший передбачає зведення мостового переходу. Другий – дороги протяжністю 2 кілометри.

На сьогоднішній день вирішується питання щодо видачі актів на землю, оформлення згоди власників на продаж ділянок, де заплановано звести міст. З 15-ти мешканців населеного пункту, це питання вирішено з 13-ма. Зволікання щодо 2-ох ділянок зумовлене оформленням спадщини, яке передбачає дотримання певних термінів. До наступного року земельне питання учасники засідання зобов’язалися закрити.

Реклама

Що стосується будівництва самої дороги, то зараз оформлюються акти на землю, згоди на продаж з понад 150-ма власниками земельних паїв. Керівник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Маркович гарантував викуп у власників всіх земельних ділянок, необхідних для будівництва дороги. Земельне питання, за планом, буде вирішене до середини лютого наступного року.

Також учасники наради не залишили без уваги питання встановлення на вже існуючому шляху, що проходить через Ракошино, 2-ох світлофорів та 2-ох зупинок. Представники Служби автомобільних доріг пообіцяли: до 1-го травня наступного року вони будуть встановлені.

Реклама

Один з проектів будівництва об’їзної дороги біля Берегова теж вже готовий, наразі він потребує коригування меж. Ще два проекти – чекають на завершення оцінки землі та згоди на продаж власників земельних паїв. Питання видачі актів на землю будуть вирішені вже на найближчій сесії сільради, запевнила в. о. Астейського сільського голови Надія Філе.

- Цьогоріч ми повинні вирішити земельні, технічні питання, щоб вже наступного року відповідні служби могли приступити до реалізації проектів, - резюмував Михайло Попович.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно