Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Алкогольний рекордсмен: на Закарпатті зупинили дуже п’яного водія

Алкогольний рекордсмен: на Закарпатті зупинили дуже п’яного водія

Алкогольний рекордсмен: на Закарпатті зупинили дуже п’яного водія

У селі Тур’я Ремета Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Тур’я Пасіка Перечинського району. Драгер виявив у нього 1,93 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

ВІДЕО ДНЯ

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-21010», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили водія від керування.

Читайте також:
П’яний чоловік на Toyota Land Cruiser роз’їжджав з незареєстованою мисливською рушницею
Реклама

У селі Бовтрадь Берегівського району завдяки інформації небайдужих працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Hyundai Аccеnt», яким керував житель Ужгородського району. Водій був у стані сильного алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 3,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від  керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції Берегова.

Алкогольний рекордсмен: на Закарпатті зупинили дуже п’яного водія – 01
Реклама

У селі Іза Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Хуста в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, на Мукачівщині п’яний водій скоїв аварію. Історія набула неабиякого розглосу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно