Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція виявила 8 п’яних водіїв, один з яких попався повторно

Поліція виявила 8 п’яних водіїв, один з яких попався повторно

Поліція виявила 8 п’яних водіїв, один з яких попався повторно

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Хустському та Рахівському районах. Ще чотирьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селищі Великий Бичків Рахівського району сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Nіssаn» іноземної реєстрації ударив ззаду автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt». Пошкодження обох автомобілів були незначні, але коли на місце події прибули  працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій «Nіssаn», житель села Ділове Рахівського району, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення, яке від нього вилучили торік за керування в стані алкогольного сп’яніння. 

Реклама

Від проходження медосвідування водій відмовився. В присутності свідків на нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.   

Читайте також:  У Мукачеві п’яний водій скоїв аварію

Реклама

У Рахові працівники групи реагування патрульної поліції одержали інформацію від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний водій на автомобілі марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації. Машину зупинили, нею керував місцевий житель в  стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили  0,47 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У місті Хуст опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-21015», на якому не працював задній габарит. За кермом перебував житель села Боронево в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 2,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

Удосвіта на автодорозі сполученням Хуст-Тячів біля села Боронево Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Sеаt» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара.  За кермом перебував житель села Грушево Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія 0,58 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське  посвідчення та відсторонили його від керування. 

Реклама

Ще чотирьох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно