Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мер Мукачева уважив мукачівського ветерана, якому виповнилось 95 років (ФОТО)

Мер Мукачева уважив мукачівського ветерана, якому виповнилось 95 років (ФОТО)

Мер Мукачева уважив мукачівського ветерана, якому виповнилось 95 років (ФОТО)
Сьогодні, 12 листопада, відзначає свій 95-ти річний ювілей учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, член президії та ради Мукачівської міської громадської організації «Ветерани...

Сьогодні, 12 листопада, відзначає свій 95-ти річний ювілей учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, член президії та ради Мукачівської міської громадської організації «Ветерани України», полковник у відставці Микола Миколайович Тарасов.

ВІДЕО ДНЯ

З першого дня Великої Вітчизняної війни Микола Миколайович, випускник Одеського авіаційного училища, літав у авіарозвідку як командир авіаланки бойового розрахунку училища, брав участь у бойових діях на території України, Росії, Білорусії, Польщі, Німеччини у складі Західного, Південно-Східного, Північно-Кавказького, Сталінградського, Південного, 4-го Українського, 1-го та 3-го Білоруського фронтів.

За роки Великої Вітчизняної війни Микола Тарасов виконав 483 бойові вильоти. У повітряних боях, під час особливо важливих завдань, особисто збив 17 ворожих літаків. Війну закінчив у Берліні на посаді командира авіаційної ескадрилії у званні капітана.

Реклама

За відвагу та героїзм у роки ВВв був двічі нагороджений орденом Червоного Прапору, а також орденом Вітчизняної війни І-го ступеня.

З 1957 року Микола Тарасов проходив службу у місті Мукачево у 486 винищувально-авіаційному полку на посаді заступника командира, а згодом – начальника штабу. Він був і залишається активним учасником громадського життя міста, ветеранського руху.

Реклама

Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл, разом з секретарем міської ради Іваном Маняком та заступником міського голови Михайлом Лабошем відвідали, розчуленого від несподіванки ювіляра, який поділився своїми спогадами про минуле та думками про сьогодення. Гості, у свою чергу, тепло привітали Миколу Миколайовича, побажали йому міцного здоров’я, гарного настрою, а також і надалі бути активним учасником громадського життя міста .

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Мер Мукачева уважив мукачівського ветерана, якому виповнилось 95 років (ФОТО)  – 01
Реклама
Мер Мукачева уважив мукачівського ветерана, якому виповнилось 95 років (ФОТО)  – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно