Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День Автомобіліста-2012: шоу на Автограді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

День Автомобіліста-2012: шоу на Автограді (ФОТОРЕПОРТАЖ)
В останню неділю жовтня в Україні святкують День автомобіліста і дорожника. І тільки деякі роблять це з справжнім розмахом - так, як на мукачівському «Автограді», що належить компанії...
ВІДЕО ДНЯ

В останню неділю жовтня в Україні святкують День автомобіліста і дорожника. І тільки деякі роблять це з справжнім розмахом - так, як на мукачівському «Автограді», що належить компанії «ЗакарпатЄвроТранс II".

Вже вп'яте на території «Автограду» на честь святкування професійного дня всіх автомобілістів співала, шуміла й танцювала «Автомобільна ярмарка».

Реклама

Стало доброю традицією, що крім спеціальних цін на автомобілі, запасні частини та аксесуари, «Автоград» в цей день стає місцем проведення справжнього свята, причому це той рідкісний випадок, коли в тематичному заході однаково повноцінно гуляти і розважатися могли як діти, так і дорослі.

Родзинкою події стали окремі і абсолютно різні за напрямками заходи, які по черзі проходили в різних автосалонах «Автограда». Приміром, «ніссанівці» безкоштовно пригощали всіх бажаючих суші і ролами і, а також викладали майстер-клас по їх приготуванню і розповідали про правильну філософії вживання цієї відомої страви японської кухні.

Реклама

«Сусіди» - автосалон компанії «Авто Акорд» (Renault) - також не відставали від колег і з нагоди свята перетворили власний шоу-рум в затишне французьке кафе, де крім ароматної кави можна було продегустувати і «богемні» напої - шампанське і коньяк. Приємним сюрпризом від організаторів став майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок, адже в цьому мистецтві з великим задоволенням вправлялися гості свята.

Компанія «Захід Авто-М», офіційний дилер Hyundai підготувала частування в національному стилі - справжній козацький стіл із закарпатськими настоянками і вином. Зрозуміло, після пари чарок на розкішному застіллі важко було відмовитися від спокуси і не заспівати, тому в традиційних для Закарпаття «співанках» взяли участь п'ятеро гостей. Їх молодецьким запалом і вокальним даним могли позаздрити і деякі професійні співаки!

Автосалон «Форвард Автоцентр», що представляє німецький бренд Volkswagen, традиційно в цей день став величезним дитячим майданчиком, де на батутах весело стрибали і переверталися сотні маленьких гостей «Автограда». І це ще не все: самих юних учасників «Дня Автомобіліста» весь день розважали численні казкові та мультиплікаційні персонажі, завдяки чому в шоу-румі «Форвард Автоцентр» панувала атмосфера теплого і світлого дитячого свята. Крім того, тут же всіх бажаючих розмальовували майстри аквагриму, а ще для дітвори було приготовлено частування - різні солодощі.

Реклама

У сусідньому автоцентрі, який також належить компанії «Форвард Автоцентр» і офіційно представляє в області чеський бренд Skoda, в цей день кипіли футбольні пристрасті на турнірі з настільного футболу. А щоб трохи знизити загострення спортивних пристрастей, організатори підготували забавні і веселі конкурси, в яких із задоволенням брали участь гості свята. Швидкісне «знищення» сосисок і пива викликало бурю овацій у глядачів, а для учасників стало можливістю позапланово підкріпитися.

Ближче до вечора глядачі просто вмирали від сміху, спостерігаючи за самим веселим конкурсом від «Прем'єра Авто» - героїчним «забігом» в спеціальних костюмах. При цьому цінні призи отримали всі учасники численних конкурсів, що проходили в різних куточках «Автограда».

Традиційно, гості «Дня автомобіліста» могли підкріпитися в численних точках громадського харчування, де готували шашлик, бограч та страви закарпатської кухні. А ті, хто в цей день був не за кермом, могли відзначити свято всіх автомобілістів і чарочкою «чогось міцнішого». Не обійшлося цього разу і без традиційної кулінарної родзинки «Дня автомобіліста на Автограді" - бика на рожні, яким хотіли поласувати чимало гостей.

Кульмінацією святкування стала лотерея, в якій могли взяти участь всі охочі, просто кинувши відривний купон учасника «ярмарки» в лототрон. Вже в сутінках ведучі свята нарешті дістали виграшні квитки щасливчиків, які отримали не просто пам'ятні, а по-справжньому цінні призи від компанії «ЗакарпатЄвроТранс".

Незважаючи на своєрідний «погодний сюрприз», святкування «Дня автомобіліста» на «Автограді» пройшло як завжди активно, весело і з розмахом. Адже за кілька років галасливий захід від компанії «ЗакарпатЄвроТранс II" став доброю традицією і щороку в останню неділю жовтня на вулицю Автомобілістів, 3 приходять тисячі великих і маленьких автомобілістів.

До зустрічі в наступному році!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно