Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція розповіла про затримання п’яних водіїв

Поліція розповіла про затримання п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Міжгірському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

На автодорозі між селами Селменці-Паладь Комарівці Ужгородського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Daеwoo» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Селменці у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Реклама
Читайте також:
П’яний юнак на Аudі гасав селом

У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mercedes Vіtо» іноземної реєстрації, на якому не було дзеркала заднього виду зі сторони водія. За кермом чужого автомобіля перебував житель Тячівського району.  Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції. 

Реклама

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно